top of page

Nyt on paljon vuokra-asuntoja tarjolla

Päivitetty: 8. tammik. 2019

Meille on tällä hetkellä hyvin tarjolla yksiöitä, kaksioita sekä kolmiota. Joten nyt on hyvä hetki vaihtaa vuokra-asuntoa.

Jos on mahdollista kannattaa miettiä kaverin kanssa kimppaan muuttamista, mikäli se on mahdollista. Tästä löydät kaikki kohteemme http://www.kiinteistomestarit.com/vuokra Meidän Yksiöt http://www.kiinteistomestarit.com/huoneita-1 Meidän Kaksiot http://www.kiinteistomestarit.com/huoneita-2 Meidän Kolmiot http://www.kiinteistomestarit.com/huoneita-3 Jos kiinnostuit jostain meidän vuokra-asunnoista kannattaa täyttää vuokra-asuntohakemus lomake tästä

Vapaita vuokra-asuntoja tarjolla

Ota yhteyttä meihin !

Puh 040 3400 110 Sähköposti: mestarit@kiinteistomestarit.com Tässä on muutama asia joita kannattaa selvittää ennen vuokra-asunto hakemuksen täyttämistä. Meidän vuokrausehtot

Täytä hakemus tästä https://www.kiinteistomestarit.com/vuokra-asuntohakemus-toimeksianto

Ehdot päivitetty 19.7.2018
1. Vuokrasopimukset on toistaiseksi voimassa. Ensimmäinen irtisanomispäivä vuoden kuluttua. Mikäli haluaa sanoa sopimuksen irti ennen vuotta, maksaa irtisanoja 1kk sopimussakon toiselle osapuolelle.
2. Luottotiedot tarkistetaan. Mikäli hakija ei hyväksy luottotietojen tarkistusta vuokrahakemusta ei käsitellä.
3. Kotivakuutus: Asunnon vuokraajalla täytyy olla voimassa oleva kotivakuutus.
4. Vuokran hakijan on hyväksyttävä, että hänen antamia tietoja käytetään asunnon vuokraamisen prosessissa.
5. Pyydämme asiakasta todentamaan henkilöllisyyden. Esittämällä ajokortin, passin, henkilökortin tai muun valtion hyväksymän todentamis menetelmän.
72 katselukertaa

Comments


bottom of page