top of page
Taloyhtiö.info sovellus

Testaa Android/ iOs sovellustamme

Taloyhtiöinfoa on helpompi käyttää sovelluksen kautta.

 

Vaatii Android-version 4.1 tai uudemman

Linkki Android Play kauppaan

Vaatii iOs 9.0 tai uudemman

Linkki Apple kauppaan

Mietimme jatkuvasti miten asumisviihtyvyyttä voisi parantaa tuomalla lisää informaatiota sekä toiminnallisuutta ulottuvillesi siten, että saisit tietoja viikonpäivästä ja kellonajasta riippumatta.

Asumisviihtyvyyteen vaikuttavia tekijöitä on monia ja yksi tärkeimmistä on se, että taloyhtiön eri osapuolet ovat tietoisia taloyhtiön niistä asioista, mitkä osakkaille ja asukkaille kuuluvat.

Sähköisen asioinnin kanavana luomme sinulle mahdollisuuden saada informaatiota ja hoitaa asumiseen liittyvät asiat sinulle sopivana ajankohtana ajasta ja paikasta riippumattomasti. Pääset tekemään ilmoituksia ja tilauksia isännöitsijätoimistollesi sinulle sopivimpana ajankohtana ja tietysti paikasta riippumattomasti. Tuomme lisäksi mahdollisuuden saada informaatiota asumisympäristöstäsi sekä pääset yhdellä kirjautumisella kaikkien taloyhtiösi yhteistyökumppaneiden tarjoamiin tietoihin keskitetysti.

Mielestämme jokainen taloyhtiö on oma yhteisönsä ja jokaisella yhteisöllä on oma tahtotilansa miten kehittää yhteisön asumisviihtyvyyttä eteenpäin. Siksi tarjoamamme sähköinen asiointikanava on laajennettavissa taloyhtiösi tarpeet huomioiden.

Sisäänkirjautumis sivu

Sisäänkirjautumis sivu

Rekisteröityminen

Rekisteröityminen

Tiedot palkki

Tiedot palkki

Tietoja

Tietoja

bottom of page