top of page

Tule tutustumaan tähän upeaan kaksioon Vapaudenkadulla!

Päivitetty: 18. tammik.


Vapaudenkatu 14 B  40100 Jyväskylä kuvattuna ulkoa
Vapaudenkatu 14 B 40100 Jyväskylä

Kiinteistömestarit tarjoaa nyt tilaisuuden päästä asumaan keskustan tuntumassa, rauhallisella ja vehreällä alueella. Tämä 38,5 m2:n kaksio sijaitsee Vapaudenkadun varrella, vain kävelymatkan päässä palveluista, kouluista ja harrastusmahdollisuuksista.

Tässä pikku kaksiossa on toimiva pohjaratkaisu, eteisestä pääset kaikkiin tiloihin ja yhdistetystä keittiö - olohuoneesta, sekä makuuhuoneesta näkymät Jyväsjärvelle. Asunnon kph on uudistettu 2007 LVIS-remontin yhteydessä ja kaikki muut tilat vuoden 2023 loppupuolella . Ja asunnossa  on moderni ja valoisa ilme. Keittiössä on kaikki tarvittavat kodinkoneet ja runsaasti säilytystilaa. Kylpyhuoneessa on suihku,suihkuseinä , wc, pesuallas, peilikaappi  ja paikka pesukoneelle.

Taloyhtiö on hyvin hoidettu ja rauhallinen. Talossa on hissi, sauna, pyörävarasto ja pesutupa. Asuntoon kuuluu myös oma häkkivarasto. Taloyhtiössä on tehty  mm LVIS remontti perinteisellä tavalla 2007, uusittu vesikatto 2011, uusittu hissit 2017, sekä tehty julkisivu/parvekeremontti 2023. 

Tämä asunto sopii niin ensiasunnon ostajalle, sijoittajalle kuin pienelle perheellekin. Asunto on vapaa, joten muutto onnistuu nopeasti. Hinta on 143 900 €, ja hoitovastike on 130,90 €/kk.


Linkki kohteeseen


Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja varaa oma esittelyaikasi! Voit myös lähettää meille viestin, jos haluat lisätietoja asunnosta tai taloyhtiöstä. Tämä kohde kannattaa nähdä paikan päällä!
Mitä pidit kohteesta?

  • Kohde oli hyvä

  • Kohde ei ollut kiinnostava
1 117 katselukertaa
bottom of page